Vyhľadávanie

Andrej Kiska, Miroslav Lajčák a Adriana Meleková, čo s nimi?

14.05.2018 08:27

(20. február 2017)

   Minister Miroslav Lajčák je Charlie, je to zaznamenané čierne na bielom v kondolenčnej knihe Veľvyslanectva Francúzskej republiky v Bratislave. A prečo je Charlie? Lebo ostro odsúdil útoky na slobodu slova a médií. Redakcia satirického týždenníka Charlie Hebdo zosmiešnila Alaha – islam a to sa podľa pána ministra môže, lebo to nie je extrémistický akt, ale že to nabáda k extrémistickému aktu, to pán minister nedomyslel.

   Adriana Meleková z Ružomberka konala ako redaktor Charlie Hebdo. Rovnako, ako pán minister Lajčák,  nedomyslela dôsledky, ale NAKA ich domyslela a zavrela ju do basy. Veľa ľudí v Českej republike a na Slovenku chce byť ako Adriana.

   Ministrovi sa to prepieklo, ak neberiem do úvahy fakt, že nedostal funkciu v OSN. Čo bude s Adrianou, ktorá je produktom tejto spoločnosti? Jej nenávisť voči islamu kdesi pramení a zaujíma to vôbec niekoho?

   V satirickom týždenníku Charli Hebdo sa zabávali, lebo nevedeli, čo od dobroty. Adriana, jej spôsob vyjadrovania, záujmy, … sú aktom zúfalstva. Mladí to chápu, lebo mnohí z nich sú v rovnakej bezútešnej situácii, z ktorej sa nevedia dostať. Práve preto ju podporujú.

   Keď sa tak nad tým zamýšľam, jediným človekom z našej politickej elity, kto by z toho vedel vykľučkovať, je Igor Matovič, ale s ním sa nikto baviť nebude. Čo tak poučiť sa z príslovia „Raz aj motyka vystrelí“.

   Poznámka na záver: Nie som Charlie (už som to v jednom svojom blogu vysvetlila) a nie som ani Adriana, nesúhlasím s jej konaním, ale chápem jej zúfalstvo, ak je pravda, čo o nej hovorí jej mama… A pán Kiska nepomohol …

 

20. február 2017

 

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.