Vyhľadávanie

Andrej Kiska = Miroslav Lajčák?

15.12.2018 15:30

Uvediem niekoľko faktov, ktoré ma o tom presviedčajú. Nemusíte so mnou súhlasiť, ale ma môžete presvedčiť, že sa mýlim. Som prístupná argumentom. Je pravda, že všeličo musí preveriť čas, ale to, čo zaznelo, späť nevrátiš.

Pán Lajčák povedal, že ak bude Andrej Kiska kandidovať na úrad prezidenta, on nebude. Len nedopovedal, čo urobí v opačnom prípade, lebo je diplomat. Treba vyčkať času, jak hus klasu, hovorí príslovie.

Pán prezident aj pán minister majú svoju vnútornú integritu a nebudú riešiť problémy zápecníkov mafiánskeho štátu. Pán prezident hovorí o mafiánskom štáte a pán minister o zápecníkoch. Ani mafiánsky štát, ba ani zápecníci do ich vnútornej integrity nepatria.

Obaja majú rovnaký názor, že Slovensko sa malo zúčastniť na summite v Marrákeši.

Obaja sú Popradčania, pre ktorých je Slovensko nadovšetko. Tak v tomto nemám jasno – v tej druhej časti vety.

Obaja radi cestujú. Sú miesta vo svete, kde sa cítia vo svojej koži. Domov ich ženú povinnosti. Sú svetaskúsení a tak im príde zaťažko, keď ich nútia podriadiť sa zákonom rodnej krajiny.

Ešte asi nenadišiel čas, aby sme si naliali čistého vína. Burčiak kvasí a s niektorými ľuďmi si robí, čo chce. Ešte stále sa objavujú bublinky aj z čias socializmu a naši politici nedovolia, aby konečne vykysol. Burčiak nám servírujú dennodenne.  S burčiakom netreba preháňať, lebo sa preženie našimi črevami a na určitý čas budeme indisponovaní tak, ako jedna nemenovaná poslankyňa.

Našla som si veľmi zaujímavý článok o burčiaku. Stačí si účinky burčiaku preniesť na našu politickú scénu a všeličo sa dá lepšie pochopiť, aj si zapamätať. Ktorý z politikov to s burčiakom najviac preháňa?

https://www.sme.sk/c/4066572/burciak-sladka-burka-v-pohari-a-niekedy-aj-v-crevach.html

 

HEDVIGA IMROVÁ

5. december 2018

 

 

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.