Vyhľadávanie

Čo dokáže ulica

14.05.2018 08:17

(17. marec 2018)

   Z davu v uliciach vylezie to, čo si želajú jeho manipulátori. A kto sú manipulátori? Richard Sulík, Igor Matovič a Boris Kollár. S povalením vlády už majú svoje skúseností. Už si raz zariadili predčasné voľby a potom nevyhrali.

   Tentoraz sa rozhodli pre ulicu, lebo je rok 2018. Neuvedomujú si, ako komicky pôsobia ešte neplnoletí študenti s transparentmi v ruke, na ktorých je nápis Fico do basy? (Otáznik patrí k celej vete, nie k vete na transparente.) Ulica neumožňuje debatu. Ak by chcel niekto oponovať, má smolu.

   Prečo bol Andrej Kiska taký nazlostený, keď preberal dôležitý dokument od Róberta Fica? Bol nazlostený na niekoho, či na seba? Zviazali ho zákony. On predsa nie je človek z ulice!  On je prezident štátu a zákony platia aj pre neho. Poradili poradcovia?

   Klebety, ohovárania, obviňovania bez dôkazov, dúfam, sa už skončili. Treba hľadať novú cestu k vládnutiu. Aj pre poslancov Sulíka, Matoviča, Kollára platia zákony. Skrývajú sa za zmanipulovanú masu ľudí na ulici. Mali by vydržať ešte dva roky a potom sa ľudia vo voľbách rozhodnú, či zveria svoj osud do rúk práve im. Hádam nechcú, aby ľudia z ulíc rozhodovali, ktorý z nich nahradí Andreja Kisku, Andreja Danka a Róberta Fica? A neskôr, podobný dav, manipulovaný niekým iným, odvolával.

   Čo urobili tvorcovia programu „Čo dokáže ulica“, aby časť národa rozosmiali? Stačilo nájsť niekoho, koho možno beztrestne zosmiešňovať a národ sa zabával. Možno ten, ktorý prepožičal svoj talent takému programu, sa dnes za to hanbí, možno práve preto ho pre verejnosťou nahradili iní.

   Keby to nebolo také nebezpečné pre všetkých, časť národa by sa rada zabávala pri pohľade na súčasné ulice miest v piatok podvečer. Jednoducho seriál na pokračovanie s hviezdami televízneho a filmového neba, ktorí sú naučení hrať svoju rolu podľa predpísaného scenára. Niektorí hrajú v Hornej Dolnej a iní v Obchode na Korze.

 

17. marec 2018

 

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.