Vyhľadávanie

Mágia v českých prezidentských voľbách

11.05.2018 10:16

(28. január 2018)

   Aká bola účasť v českých prezidentských voľbách? Magická – 66,6 % Keby boli Česi Bardejovčanmi, možno by si voľby zopakovali a ktovie ako by to dopadlo.

   Možno by vyhral pán Drahoš! Náš pán prezident Kiska by si konečne našiel priateľa medzi európskymi prezidentmi.  S Čechmi by sme kráčali po spoločnej ceste a uberali by sme sa jedným smerom – smerom na západ. Žiadna víchrica, žiaden mráčik nad našimi hlavami, žiarilo by na nás teplučké slniečko a chránila by nás mocná Amerika.

   Politik je mág, ktorý dokáže aj z mála vykúzliť napríklad víťazstvo vo voľbách. Ináč povedané – Česi si zvolili za prezidenta pána Zemana. Sľúbil, že sa polepší. Tomu neverím. Na jeho prezidentovanie sa teším. Slovákov má rád a sme na dostrel. Nie je to skvelé, že nám občas nastaví zrkadlo, v ktorom sa nespoznávame? My takého politika nemáme – brutálne inteligentného.

   Ešte malé vysvetlenie k druhej vete na začiatku blogu. V poradí 666. jarmok sa v Bardejove nekonal, lebo pán primátor Boris Hanuščak (zo strachu pred temnými silami) sa rozhodol, že zasiahne do číslovania. Bardejovčania budú mať dva jarmoky s poradovým číslom 667. Jeden bol v roku 2017 a druhý bude v roku 2018. Aj takto sa dá zapísať do histórie mesta.

   Vyháňanie satana z úradu, magické čísla 666 a 13 pri ktorých sa tvárime, že neexistujú. A to máme tretie tisícročie! Tajná organizácia, tajná cirkev, … Len tak mimochodom, viete čo znamená slovo yakuza, mnohí z vás odpovedia: E-shop, prišlo s ním aj niečo viac? Žeby tetovanie? Pomýlila som sa, nie na východ sa treba pozerať, ale na západ. Aj Česi sú na západ od nás.

 

28. január 2018

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.