Vyhľadávanie

Na traktoroch na Bratislavu

25.06.2018 09:28

(24. jún 2018)

   Tak rada by som vedela, kto dostal ten skvostný nápad, aby poľnohospodári nasadli do traktorov a zbrázdili nielen cesty naprieč celým Slovenskom, ale aj ulice Bratislavy.

   Veď každému bolo od začiatku jasné, že náš nový predseda vlády vie, ako vyzerá traktor, vie ho riadiť, vie aj zemiaky zasadiť a rozumie sa poľnohospodárskym prácam. Na rozdiel od traktoristov brázdiacich Bratislavu, rozumie sa aj do politiky.

   „Do tankoch a na Budapešť!“ Spomínate si na Jána Slotu? Vtedy sme to všetci brali s humorom. Nikomu by ani nenapadlo, aby ho počúvol. Pre tých, ktorí zabudli na jeden nezabudnuteľný míting: https://www.youtube.com/watch?v=Xv5yeMQoUt4

   Teraz vážne. Aké poučenie z toho plynie? Od traktorov k tankom na slovenských cestách a v uliciach Bratislavy je len malý krôčik. Demokracia neznamená, že si každý robí, čo sa mu zachce.

   Ešte otázky na záver: Zvolili by si Bratislavčania za svojho primátora niekoho z organizátorov protestov? Študenta, o ktorom sa nevie, či doštuduje? Herca, ktorý prijme akúkoľvek rolu? Politika, ktorý sa silou-mocou chce dostať k moci?

   Východniari sú za každú „srandu“. Naj cale Slovensko vidzi, že i na vychodze mame traktore, ale i takich, co sebe chcu zaštrajkovac. Šak dajak sebe od roboti odpočinuc treba. Ta ne?

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.