Vyhľadávanie

Objavil sa nový kandidát na úrad prezidenta?

31.12.2018 20:21

Viem, že ste zvedaví, na koho myslím. Nuž na toho, kto sa rozhodol zmeniť smerovanie svojho života na sklonku roku 2018. Pravdepodobne chcel stihnúť rok, ktorý má na konci osmičku. A možno si z nás len tak vystrelil, veď je Silvester!

A prečo by nemohol kandidovať na úrad prezidenta? Má o tejto republike a ľuďoch, ktorí v nej žijú, prehľad. Vie, čo ich trápi a čo im spôsobuje radosť, … a čoho sú schopní.

Je pravda, že ho jedna žena – politička odpísala. Skončilo sa to prekvapujúco. Sama sa odpísala a užila si „priazne“ Slovákov do sýtosti, možno až do prejedenia. Opozícia ju cez to všetko miluje. Chúďa žieňa, voľakde sa stratilo, ukrylo sa pred verejnosťou …

A čo keby bol  z neho naozaj prezident? Všetci ho dobre poznáme. Jedni ho nenávidia, iní milujú, je v rovnakej pozícii, ako je aj dnešný prezident. Jednoducho je a nikto s ním nepohne. Nemôže? Nechce? Nezaujíma ho to? …

Kde sú časy, keď bol mladý, pekný a populárny. Tí skôr narodení si na také časy pamätajú. Kto by to bol na neho povedal, kým sa stane, čo sa z neho vykľuje. Je tu a taký, aký je. Je len na nás, či budeme aj naďalej zasahovať do jeho života.

Požijeme, uvidíme, čo sa bude diať, hovorí ruské príslovie. Odišiel z pozície ministra vnútra, odchádza z funkcie poslanca a chce byť teoreticky, ba aj prakticky JUDr., chce prakticky naplniť svoje poslanie. Paragrafy sú pokrútené a obyčajní ľudia si s nimi tak ľahko neporadia. A čo tí slobodní – liberálni, uvedomujú si, že ich sloboda končí tam, kde sa začína sloboda ich oponenta?

 

HEDVIGA IMROVÁ

31.12.2018

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.