Vyhľadávanie

Poslanci budú rokovať o osude spermií v ženskom lone

10.06.2018 16:27

(10. jún 2018)

Naši politici a političky sa už dlhšiu dobu zaoberajú tým, či majú prijať zákon o živých inkubátoroch, v ktorých budú produkovať nedostatkový tovar – deti, alebo budú rokovať o Božej vôli, o svedomí, o morálke?

Asi nechápu, že žena nie je inkubátor, je to živá, premýšľajúca a cítiaca bytosť. K svojmu dieťaťu si vytvára vzťah už počas tehotenstva. Dáva mu lásku, nehu, ba sa mu aj občas prihovorí. Dáva mu kus seba, a to doslova. Dieťa je vzácna bytosť. Aj matka je vzácna bytosť.

 

Všeličo sa stáva. Viete si predstaviť, že sa v tele ženy bude rásť plod cudzieho, násilného a nenávideného človeka zmiešaný s jej génmi? Jej zmätené pocity sa iste zapíšu aj na malom nevinnom človiečikovi. Porodí ho a dá na adopciu?

Celý život sa bude zožierať, či je v poriadku, čo z neho vyrástlo. Prinieslo radosť niekomu inému? Skončilo v detskom domove, lebo ho nikto nechcel? Možno ušlo a vychováva ho ulica? Nebodaj ho niekto zotročil na ktovie aké účely. Stalo sa zdrojom náhradných ľudských orgánov? Strach má obrovské oči. Podobných skutočných príbehov je veľa.

 

Nuž, ženy sú rôzne. Každá je iná a každá má srdce i dušu. Jednoducho je to človek a nie vec. Niektorá je ako Lívia, iná ako Angela. Pán Klaus sa vyjadril presne:

„Livia přinesla do mého života řadu věcí, které jsem neznal, nebo kterých jsem měl málo. Zanesla kolem mne více citu a opravdovosti než chladné racionality.“

„Angela Merkelová? Tak, že je to žena, to vím. Ale zapůsobit na ni nějakým mužským šarmem možné není.“

 

Páni poslanci, a čo tá vaša? Je pre vás vaša žena cítiaca bytosť, či inkubátor? Už čoskoro sa prejavíte v hlasovaní a ja sa rozhodnem, či vám dám svoj hlas vo voľbách.

Morálku nezavedieš na základe príkazov politikov a kňazov. Žena, ktorá vie, čo od života chce, si poradí. Ak sa rozhodne pre interrupciu, žiaden zákon jej v tom nezabráni, aj keď za to zaplatí vlastným životom.

 

A čo hovorí o ženách pán Klaus?

„Ženy jsou odolnější. Já jsem stoprocentně přesvědčen, že když půjde muž po zapadlé poušti se ženou, i když nominálně by ji ve všech sportovních disciplínách porazil, tak dřív zahyne on než ta žena. To myslím smrtelně vážně.“

 

Budú sa naši páni poslanci zaoberať spermiami v lonách žien, budú moralizovať, alebo dajú na slová Pána Klausa:

„Na počátku devadesátých let jsem byl od havlistů nepřetržitě poučován, že po desetiletích komunismu potřebujeme hlavně morálku. Já jsem jim naopak říkával, že potřebujeme hlavně trh. Trh se zavést dá, morálka se zavést nedá.“
 

Zdroj citátov:

https://zpravy.idnes.cz/sedmdesat-perel-vaclava-klause-dz6-/domaci.aspx?c=A110616_115459_domaci_mhk

 

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.