Vyhľadávanie

Rétorika pána Kisku sa nezmenila

30.12.2018 17:59

V nedeľnej relácii V politike som sa nič nové nedozvedela. Pán prezident vždy koná v dobrom úmysle, je najpopulárnejšou politickou osobnosťou na Slovensku a usilovne pracuje pre dobro svojho ľudu. Bude cestovať a … jednoducho povedie svoj poctivý prezidentský život ešte nasledujúcich šesť mesiacov. Čo bude po šiestich mesiacoch, nám oznámi až po tom.

Každý robí chyby, niektorých sa dopustí nechtiac. Treba ich vysvetliť, uzavrieť. Kým sa skončí jeho prezidentská kariéra, všetko bude jasné – kruh sa uzavrie. Nielen on, ale aj my všetci sa dozvieme, čo mu osud prinesie a čo prinesie nám ostatným.

Škoda, že sa nezmenila rétorika moderátora televízie TA3 v rozhovore s pánom prezidentom, dozvedeli by sme sa, možno, aj niečo nové. Pán prezident prišiel, povedal, čo chcel povedať (čo už všetci dávno vieme) a odišiel. Ukázal sa nám v tom najlepšom svetle. Veď sa blížia Vianoce.

Pán prezident, aj ja vám prajem príjemné Vianoce a nech sa vám podarí prežiť ďalší váš prezidentský i neprezidentský život v plnom zdraví. Ak si človek verí a nevzdáva sa, získava nevyčísliteľný kapitál do svojho ďalšieho života. Vy si to iste uvedomujete.

Niekto si povie, že tu píšem nezmysly prezidentovi, on to predsa čítať nebude. Ja však verím v energiu, ktorú vyžaruje každá ľudská bytosť, ktorá bude môj blog čítať a tá sa prejaví na každom z nás, aj na Andrejovi Kiskovi.

 

HEDVIGA IMROVÁ

16. december 2018

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.