Vyhľadávanie

SOS pre Slovensko

21.11.2019 15:21

Členovia Smeru – SD si uvedomujú, že volebný program nemožno splniť zo dňa na deň. Urobiť čo len jedinú dobre premyslenú a užitočnú systémovú zmenu je naozaj zložité. A kto z voličov by sa zaoberal takými zložitými dlhodobými plánmi. Ponúknu nám aj v novom volebnom období hrozienka z koláča?

Už sme dostali obedy pre deti zadarmo, vlaky pre študentov a dôchodcov zadarmo, vyššiu minimálnu mzdu, vyšší minimálny dôchodok, príspevky na zateplenie domu, na nový kotol, … Ani nevieme ako a najchudobnejší sa priblížia strednej vrstve. Presnejšie povedané, stredná vrstva sa pomaly vytratí a znovu si budeme všetci rovní. Až na malé výnimky.

Strana Smer – SD chce pre občanov tohto štátu len to najlepšie. Presne o tom istom sa nás pred voľbami snažia presvedčiť aj všetky ostatné politické strany. Ibaže opozičné strany vidia dobro Slovákov niekde inde, ale v podstate im ide o to isté, aby sme si boli všetci rovní. Až na malé výnimky.

Všetko je zložitejšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Nestačí vyhrať voľby, treba zostaviť novú fungujúcu vládu. Ak voľby vyhrá SOS – spojené opozičné strany, až vtedy nastane skutočný boj o moc. Neviem totiž, čo spája KDH s Progresívnym Slovenskom, momentálne boj proti Róbertovi Ficovi, to ostatné sa uvidí neskôr?

 

https://hedviga49.blog.pravda.sk/2019/11/05/sos-pre-slovensko/

5. november 2019

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.