Vyhľadávanie

Tlačová beseda, ktorá zabrala

03.01.2022 16:24

Kašľať na všetkých. Vie, čo chce. Vie, ako to chce. Nech si psi štekajú, jeho karavána pôjde ďalej, až do vytúženého cieľa.

Po jeho pravici je inteligentná, pekná a výrečná žena, bojovníčka, ktorá vie veľa o korupcii, ale potrebuje moc, aby s korupciu mohla skoncovať. Budúca ministerka vnútra?

Po jeho ľavici starec, ktorý mu poradí, lebo v živote sa mu všeličo priplietlo do cesty, z čoho sa možno učiť. Verím, že jeho blogy, ktoré vzídu z tejto novej spolupráce, sa stanú studnicou nového poznania pre mnohých.

Trochu ďalej od ostatných, aby si ho ľudia všimli, vzdelaný mladý muž plný energie, ktorý chce meniť svet. Je právnik a je čo naprávať v našom právnom systéme. Chodníček, ktorý si doteraz vyšliapal, ho doviedol z ulice do strany. Prajem mu veľa úspechov, ktoré ho čakajú v parlamentných laviciach. Iste, niekoľkokrát aj zakopne, veď je mladý, ale jeho strana mu pomôže nájsť tú správnu cestu. Možno z neho bude aj prezident.

Trochu v úzadí, ale nemožno si ho nevšimnúť, je sympatický mladý muž na invalidnom vozíku. Prajem mu, aby dokázal bojovať nielen s bariérami, ktoré mu život pripravil, ale aj s bariérami na pôde parlamentu. Iste má svoje plány, ako zlepšiť život jemu podobných, aby dostali aspoň toľko, čo sami dávajú iným.

Nakoniec necelá tridsiatka ekonomicky aktívnych mužov a žien. Skvelá vzorka oddaných budovateľov novej spoločnosti s ľudskou tvárou, aby sme boli všetci šťastní. Taký obrázok poteší nielen dobrého režiséra tejto tlačovej besedy.

Gestá a mimika tváre, napríklad úsmev, sú rovnako dôležité, ako slová. Ukladajú do podvedomia niečo nedefinovateľné, ale má to obrovský vplyv na vaše podvedomie, odkiaľ pramení vaše správanie, o tom hádam nikto nepochybuje.

Čo sa vám vybaví v mysli, keď zbadáte doširoka otvorenú náruč namierenú smerom k vám? Nechám vás pátrať vo vašom podvedomí.

A keď vidíte úsmev spokojného človeka, ktorý vám ponúka riešenie z vašej bezútešnej situácie? Uveríte mu? Aspoň to vyskúšate.

Ak sa nič zvláštne nestane, táto strana vyhrá voľby. Usúdila som, že má skvelých radcov, skvelého režiséra, šedú eminenciu v pozadí. Ak sa jej líder poučí z chýb, ktoré doteraz urobil, postúpi ďalej, ak nie, pôjde … veď viete kam.

Nespomenula som ani jedno meno a vy iste viete o kom píšem. Ak aj nie, nájdete si na tomto odkaze:

https://www.ta3.com/clanok/1170023/tb-strany-za-ludi-o-predstaveni-volebnej-kandidatky.html

A nakoniec výrok amerického prezidenta Ronalda Regana:

„Povinnosťou vlády je chrániť ľudí, a nie riadiť ich životy.“

 

27. novembra 2019

https://hedviga49.blog.pravda.sk/2019/11/27/tlacova-beseda-ktora-zabrala/

 

 

Späť

© 2016 Všetky práva vyhradené.